Dreaming

Dreaming

Sivut

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Multieläin

No joo asialinjalla tai ei, en voi olla edes pikkuriikkisen pohdiskelematta, mikähän eläin nyt sitten loppujen lopuksi haluaisinkaan olla.

Silloin kun kumppanini ottaa minua päähän, haluaisin olla lokki, koska hän inhoaa niitä. Singahtelisin hänen päänsä päältä, hipaisten pyrstösulillani hänen kaljuaan. Ehkä voisin jopa koittaa sihdata pienen ruikulin keskelle kiiltävää, hiuksetonta kiitorataa. Kun hän lähtee ulkomaille, tarkoituksella paikkaan jossa ei ole lokkeja, voisin seurata häntä lentämällä, päässäni lippis jossa olisi suomenlippu, ja hänen etunimensä isolla. Hankkisin samanlaisia lippiksiä noin 100 000 kamulleni, ja menisimme sinne hänen piilopirttinsä pihapiiriin sulostuttamaan hänen elämäänsä sulosävelillämme- kväääääk, kväääk, KVÄÄÄÄÄÄÄÄK!!!!

Silloin kun tunnen syvää kiintymystä, hellyyttä ja rakkautta kumpaaniani kohtaan, haluaisin olla angorakani. Sellainen iso ja valkoinen, jolla on tupsut korvien päässä. Voisin tepsutella hänen jalkojensa ympärillä ja kutitella hänen sääriään korvieni tupsuilla, ja kun hän katselee tv:tä nojatuolissa istuen, voisin kömpiä hänen syliinsä suloisena ja pörröisenä.

Tai ehkä haluaisin olla multieläin. Sellainen tuhatkasvo joka muuttaa muotoaan tarpeen tullen. Lokista angorakaniksi, sitten laiskiaiseksi, siaksi, ja välillä kastemadoksi, jos tekisi mieli möyriä mullassa ja yhtyä itsensä kanssa. Joo, sehän se on. Kauan olenkin tätä pohtinut.

My name is Eläin. Multieläin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mitä on mielessäsi.