Dreaming

Dreaming

Sivut

maanantai 22. joulukuuta 2014

Norsu

Olen miettinyt vuosia, mikä eläin oikeasti haluaisin olla.

Ja luulenpa että vihdoin olen sen keksinyt. Nimittäin haluaisin olla naaraspuolinen norsu. Sillä ei ole hampaita joita ihmiset halajavat, eikä sitä uhkaa siten ihmisen lisäksi mikään muu luomakunnan jäsen.

Kaikkein miellyttävintä olisi se, että saisi käyttää 16 tuntia vuorokaudesta syömiseen ja ulostamiseen, ja loput nukkumiseen. Ei tarvitsisi syödä lihaa tai muuta elävää tai ylipäätään tapaa mitään elollista ravinnokseen, vaan voisi syödä vain ruohoa, lehtiä, oksia, puiden kuoria, juuria, hedelmiä, siemeniä sekä kukkia. Ja PALJON, 150-300 kg päivässä!

Olisi myös mukavaa, kun voisi kakkia jopa yli puolet syömästään ravinnosta- toistasataa kiloa sitä itseään per vuorokausi! Siinä totetuisi tämä aina ja kaikkialla peräänkuuluttamani avoin mielipiteiden ilmaisu. Jos joku ärsyttää, skeidat vaan päin pläsiä. Siistiä.

Kyllä. Kun kuolen, selviää vihdoin lakkaako kaikki olemasta, vai onko elämää kuoleman jälkeen. Jos on, voisin anoa joltakin, siis siltä jolta tällaisia asioita nyt siellä toisella puolella anotaan, että saisin seuraavan elämäni vetää hieman henkeä ihmisyyden haasteista, ja olla norsu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mitä on mielessäsi.