Dreaming

Dreaming

Sivut

maanantai 19. heinäkuuta 2010

Humanoidien rusketussuunnitelma

Ihmisillä on monia tapoja, jotka ovat oikeastaan täysin älyvapaita. Tulee mieleen taasen, että jos avaruusoliot tarkkailisivat meitä, he pitäisivät meitä totaalisen kaheleina.

Otetaan nyt vaikka auringon otto uimarannalla: Sadoittain, jopa tuhansittain ihmisiä makaa tulikuumalla hiekalla, paahtavan auringon paisteessa, vierivieressä kuin sillivainaat purkissaan, niin että voivat lähes haistaa kanssamakoilijansa kainalohien lemahduksen. Toiveena on, että aurinko polttaisi ihon pintakerrosta niin että se muuttuisi ruskeaksi. Ai miksikö? No siksi että se näyttää hyvältä. Ai miksikö? No tuota, ööööö.. niin, en osaa kyllä tuohon vastata.

Tanssimista pidin tuolla taannoin hassuna toimintona, mutta auringonotto melkeinpä ajaa ohi. Jos jollain muulla planeetalla kuin maassa, on alyllistä elämää, edes jotakuinkin ihmisen kaltaista, niin uskonpa etteivät ne olennot grillaa itseään auringossa. Tai no, sen mitä olen nähnyt kuvia niistä isosilmäisistä, isopäisistä örkkimörkeistä, niin kovin ovat kalpeansorttisia. Varmaan poskipuna on heidän planeetallaan yhtä suuri villitys kun meillä auringonotto, sekä erilaiset rusketusvoiteet.

Tuosta tulikin mieleeni, että sitten kun joku keksii aparaatin millä voi ottaa kontaktia humanoideihin, niin minähän voisin alkaa myydä heille itseruskettavia voiteita. Ettei heidän tarvitsisi alentua grillaamaan itseään puolialastomana yleisellä uimarannalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mitä on mielessäsi.