Dreaming

Dreaming

Sivut

maanantai 26. heinäkuuta 2010

Sammioituva Helsinki

Näin helteillä sitä haluaisi mieluiten olla koko ajan mahdollisimman viileässä, vaikkapa uima-altaassa.

Kun melkein kaikki on jo keksitty, onkohan kukaan keksinyt kannettavaa uima-allasta? Siis sellainen mikä kulkisi mukana koko ajan. Sammio, jossa olisi vain pään- käden- ja jalanreiät, tietty eristetyt, ettei vesi karkaa.

Välillä sammion sisään voisi vetää päänkin, ihan kuin kilpikonna. Ja vaikka jalatkin. Metrojuna voisi näyttää metkalta sisältäpäin, kun penkeillä olisi vain muutama sata sammiota. Silloin ei kenenkään helsinkiläisen tarvitsisi katsella sillä kuuluisalla, tyhjällä "minä olen tässä, mutten kuitenkaan ole täysin läsnä nykyhetkessä-ja vaikka olisikin, ei voisi vähempää kiinnostaa"- katseella.

Oikeastaan kaikki Helsinkiläiset voisivat helteillä käyttää näitä uudenlaisia kylpysammioita. Kuumana päivänä joka puolella olisi vain liikkumattomia sammioita. Sammion ulkopintaan jokainen voisi kirjoittaa nimensä, jos siis haluaisi olla tunnistettavissa, eikä täydellisen anonyymi.

Tokoin rannassa olisi rivissä viinalta lemahtavia sammioita, joissa lukisi "Pera", "Arska", "Jaska", "Enska" jne. Välillä sammioista työntyisi esiin käsiä, jotka ottavat ulkopuolelta lisää juotavaa.

Sammion kanssa voisi ilman muuta myös kävellä, ajaa autoa, tai oikeastaan mitä vaan. Sammio voisi olla sen verran elastinen, että se soveltuisi ahtaisiinkin paikkoihin.

Ainut mitä sammion kanssa ei voisi tehdä, olisi sotiminen ja tappelu. Siispä aina kuumina kesinä kaikki rakastaisivat toisiaan, ja vilvoittelisivat sammioissaan.

Lähdenpä heti hankkimaan patenttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mitä on mielessäsi.