Dreaming

Dreaming

Sivut

tiistai 6. heinäkuuta 2010

Tirkistelyä

Köyhänä ihmisenä minä pidän ilmaisista huveista. Yksi suurimipia, ilmaisia huvejani on tarkkailla tuntemattomia ihmisiä ja kuvitella heidän elämänsä.

Citymarket: Leena ja Pertti Koivunen ovat aviopari, joka on ollut naimisissa 32 vuotta. Suhde ei enää kukoista, mutta tuttu ja turvallinen kumppani voittaa aina yksinäisyyden, sitäpaitsi onhan heillä lapset. Leenalla ja Pertillä on kaksi lasta, 28-vuotias Sirkku ja 22-vuotias Joni. Leena ja Pertti ovat lähteneet ruokaostoksille, ja aikovat ostaa grilliruokaa. He aikovat grillata pitkästä aikaa, koska lapset tulevat kotona käymään, he käyvät harvoin samaan aikaan. Täytyyhän sitä juhlia herkkuruualla. Leena kiikuttaa kärryihin salaattitarpeita sekä broileria ja lohta grillattavaksi. Pertti halajaa kunnon makkaraa. Hän yrittää sujauttaa kaksi HK:n sinistä kärryihin, muiden ostosten alle. Mutta Leena huomaa kuin huomaakin tämän rasvaisen herkun, ja motkottaa Pertille tämän kohonneesta kolesteroliarvosta sekä ylipainosta. Perttiä harmittaa. Olut olisi tällä haavaa myös turha toivo. Onneksi hänellä oli jallupullo piilossa pannuhuoneessa. Leena ei koskaan huomannut mitään, kun hän kävi illan mittaan nappaamassa pieniä huikkia.

H&M : Janica Jalkanen on 15- vuotias, joka on juuri päättänyt yläasteen. Hän on menossa äidin mieliksi lukioon, vaikkei se häntä oikeasti kiinnosta pätkääkään.Hän haluaa muotisuunnittelijaksi, ja siinä ammatissa ei kirjaviisautta tarvita. Janica on vaatekaupassa äidin kanssa, tarkoituksena ostaa hänelle kesävaatetta. Janica on kasannut käsivarrelleen ison pinon mieleisiään vaatekappaleita. Hän yrittää sujahtaa sovituskoppiin näyttämättä hepeneitä äidilleen, mutta äidin haukankatse ei petä tälläkään kertaa. Äiti ottaa pinon, ja alkaa katsastaa vaatteita läpi. Äiti kauhistelee, että "Hui kamala mitä rättejä sinä olet kerännyt, näistä et pistä kyllä ainuttakaan päällesi. Tuollaisia kimaltavia, olkaimettomia toppeja ja lateksilegginsejä. Näillä ei todellakaan lähdetä sukuloimaan, nämä kuuluisivat pikemminkin Reeperbahnille, hyi olkoon mitä hutsuvetimiä!", äiti vaahtoaa. Janica lannistuu. Ei ole uutta tämä todellakaan. Siellä hän istuisi siis tämänkin kesän, Lempi-tädin ja Impi-mummin sohvalla kukallisessa paitapuserossa rusetti päässä juomassa sievästi kahvia posliinikupista. Hyvästi kesäfestarit, kaverit ja makeet kundit. Tosi ihkuu, DAA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mitä on mielessäsi.