Dreaming

Dreaming

Sivut

keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Laiskanletkeä laiskiainen

Kuumuus saa aivot pysähtymään. Kaikki minkä vaan suinkin voi jättää kuumalla säällä tekemättä, kannattaa jättää hamaan tulevaisuuteen, ja hoitaa vain pakolliset.

Tästä päästään taas siihen aiheeseen, että mikä eläin haluaisin olla. Kuumalla säällä haluaisin olla ehdottomasti laiskiainen. Jos muistan oikein, tämä rennonletkeä luontokappale liikkuu enintään metrin tunnissa. Se sopisi oikein mainiosti.

Tykkäisin roikkua ylösalaisin puussa, ja käydä maassa vain kakalla. Tai no oikeastaan kakkisinkin mielelläni siellä puussa, mitä sitä turhia maassa käymään. Sitäpaitsi koska laiskiaiset kakkivat vain kerran kuussa, se tuskin haittaisi jos laskisin kuukauden skeidalastini sieltä puusta käsin. Voisin pitää sillä kutsumattomat vieraat loitolla.

Vieressäni voisi myös olla jotain virvottavaa juomaa. Ai niin mutta eivät laiskiaiset varmaankaan juo olutta tai siideriä, vaan jotain mauttomampaa. No ei se mitään, vesikin on hyvää, eikä siinä ole turhia kaloreita.

Parturissa kävisin ainakin heti laiskiaisen urani alkajaisiksi, sekä manikyyrissä. Voisin ottaa pitkiin kynsiini vaikka jonkun kivan lakkauksen, ja vaikka jotain hileitä ja blingblingejä, näyttäisin edustavammalta siellä puussa hengaillessani.

Tykkäisin siitä että turkissani kasvaisi levää. Vihreä on lempivärini, ja tarjoamalla levälle kasvualustan, voisin olla hyödyksi. Levän kasvattaminen karvastossaan olisi huimasti helpompaa, kun raataa duunissa.

Joo. Tuota voisi oikeasti harkita, laiskiaisen uraa. Kukaan ei edes kajoaisi peppuuni syödäkseen sen, tai tunkeakseen koukun siitä sisään syöttääkseen minut kaloille, eli ne syyt miksen halunnut tuolla aiemmin olla sika tai kastemato.

Ennen laiskiaiseksi ryhtymistäni voisin kuitenkin hieman nautiskella tästä ihmisen elosta, ja uida, syödä jäätelöä ja grillata nahkaani. Ja ennen kaikkea kävellä kahdella jalalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mitä on mielessäsi.