Dreaming

Dreaming

Sivut

tiistai 6. heinäkuuta 2010

Päiväni Teletappina

Pohdiskelin tuossa aiemmin, mikä eläin haluaisin olla. Nyt keksin. En haluaisi olla eläin, vaan Teletappi.

Vaikkakin olen tullut siihen tulokseen että Teletapit ovat ihmisen luomia koe-eläimiä tai Roswelliin pudonneessa avaruusaluksessa olleiden avaruusolioiden jälkeläisiä, niin haluaisin olla yhden päivän ajan Teletappi. 

Nimeni voisi olla Heh hee, koska olisin aina iloinen ja tykkäisin kertoa (härskejä) vitsejä sekä tehdä muille pikku piloja. Lempileluni olisi pierutyyny. Kun Tiivitaavi, Hipsu, Laalaa ja Pai istuvat tuoleillensa syömään tappileipää, minä olisin laittanut aina jonkun tuolille pierutyynyn. Ja kun kaveri istuutuisi, kuuluisi vaan iso PRÖÖÖÖÖÖT. Sitten kaikki nauraisimme yhdessä, sanoisimme Hupsista, ja antaisimme toisillemme iiiiison halin.

Se päivä olisi ikimuistoinen. Ei tarvitsisi kantaa huolta mistään, ei laskujen maksusta, ei uutisten kauheuksista, ei ilmastonmuutoksesta, sademetsien tuhoutumisesta tai muustakaan. Voisin vain leikkiä kavereideni kanssa, syödä tappileipää ja tappivanukasta, kaatuilla nukkumaan keskelle ketoa silloin kuin huvittaa, halailla ja tanssia teletappitansseja.

Niin, senhän kaikki tiedämme että Teletappeja tarkkaillaan koko ajan ihmisten toimesta. Heidät on aivopesty toimimaan ihmisten haluamalla tavalla, mutta Teletappimaan asukit onkin ohjelmoitu unohtamaan kaikki turha ja varsinkin negatiivinen, ja keskittymään kaikkein olennaisimpaan, kuten syömiseen, nukkumiseen, viihtymiseen ja hellyyteen. Mitä sitä muuta oikeastaan tarvitsisikaan.

Parempaa stressilomaa en voisi edes kuvitella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mitä on mielessäsi.